Apartamente si Vile

Curatenie in Apartamente si Vile

Savurati placerea de a sti ca aveti o casa curatata de o echipa profesionista de curatenie in care puteti avea incredere. Suntem o companie ce face curatenie asa cum va doriti de fiecare data. Apelati la noi si veti avea o casa curata ce va va da satisfactie deplina.

Curatenia generala penru apartamente si vile include: aspirarea si curatarea mochetelor covoarelor, canapelelor si fotoliilor, stergerea prafului de sub acestea; stergerea de praf cu solutii protectoare si antistatice a mobilierului, a aparaturii de birou, corpurilor de iluminat, caloriferelor; spalarea pardoselilor;stergerea prafului de pe decoratiuni, golirea si curatarea scrumierelor, spalarea usilor, tocurilor, plintelor; spalarea geamurilor si a pervazurilor; curatarea prizelor si întrerupatoarelor; curatarea petelor de pe peretii lavabili; stergerea prafului din biblioteci – scoaterea fiecarei carti, curatarea de praf; curatarea rosturilor de la gresie; curatarea, spalarea si dezinfectarea obiectelor sanitare; spalarea scarilor, teraselor; curatarea aragazului (exterior), a hotei, cuptorului cu microunde si a întregului mobilier de bucatarie; strângerea si depozitarea gunoiului, aerisirea si odorizarea incaperilor.

La cerere: dezghetarea/curatarea frigiderului, curatatul obiectelor casnice; spalatul perdelelor, udatul si stergerea de praf a florilor.

Tarifele de curatenie includ costul detergentilor si al solutiilor de curatare si dezinfectare, consumabile, forta de munca, uzura echipamentelor de lucru, unelte si masini, supravegherea necesara desfasurarii acestei activitati.

Copyright 2008-2011 Alba ca Zapada Cleaning Services