Deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Deratizare – dezinsectie – dezinfectie
Alba ca Zapada Cleaning Services ofera serviciile de deratizare, dezinsectie, dezinfectie pentru toate tipurile de spatii – in Iasi. Cu ajutorul personalului calificat si a celor mai noi instrumente din domeniu, vom sti cu exactitate ce sa folosim pentru a inlatura daunatorii. Serviciile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie sunt in conformitate cu normele impuse de Ministerul Mediului.

Deratizare
Prin serviciul de deratizare se elimina rozatoarele daunatoare precum soareci sau sobolani si evident scade considerabil riscul aparitiei anumitor boli. Prin serviciile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie protejati familia si angajatii dvs. de boli infectioase, epidemii, dar si de daune materiale precum deteriorarea marfurilor depozitate sau sanctiuni din partea organelor abilitate.

Dezinsectie
Serviciul de dezinsectie va inlatura insectele si acarienii din caminul, biroul, depozitul dumneavoastra etc. Prin deratizare, dezinsectie si dezinfectie va garantam disparitia si, ulterior, controlul numeroaselor tipuri de daunatoare: muste, tantari, molii, viespi, albine, furnici, paienjeni, gandaci de bucatarie, sobolani, serpi, purici sau plosnite.

Dezinfectie
Operatia de dezinfectie urmareste distrugerea microorganismelor pentru a preveni si a combate infectiile si bolile transmisibile. Programele de deratizare, dezinsectie si dezinfectie se bazeaza pe o inspectie amanuntita a conditiilor si locului de dezvoltare a daunatorilor.

Copyright 2008-2011 Alba ca Zapada Cleaning Services